Árárárárárárárárárár

Egyszer egy speditőrcég megbombázott spamszerű emailekkel, nem volt érdekes, nem válaszoltam rá, végig sem olvastam, mert az első 10 mondatban kb 20x szerepelt az a szó, hogy ár.

Így az ár, úgy az ár, jobb ár, még jobb ár, legjobb ár, stb… Nem tetszett.

Egyszer csak felhívott a cég egyik Kitti nevű szőke hangú dolgozója, hogy nekem árajánlatot szeretne küldeni, de nem tudja mire.

ARK szerű fecsegésbe kezdett, és kérdezgetett, hogy mivel is foglalkozunk, mire közöltem, hogy vannak norvég, lengyel, kanadai, spanyol termékeink, de lengyelekkel, litvánokkal és szlovákokkal is üzletelünk.

Jójójó, megígérte, hogy ad árajánlatot az összes országra, itt gondoltam, hogy átveszem az irányítást és elkezdtem kérdezősködni, hogy merrefelé szoktak autóik járni, mert gondoltam nekünk leginkább a spanyol szállítást kéne hatékonyabbá tenni.

Kérdezgettem, de a kiscsaj lökte megint az árárárárár dumát és mondta, hogy nem kell nekem semmivel foglalkoznom, ő mindenre küld árat, és most írja is, hogy mire küldjön, kérdezte:

„Akkor van ugye norvég, lengyel?” – Igen, mondtam, meg litván, és szlovák, feleltem.

Mire újra kérdez és okoskodik…

„Igen ok, erre adok árat, meg mondta tovább: jaaa, meg hogy van kanadai ííís, segítsen egy picit!”

Kanada az EU?

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on skype

További cikkek

Üzleti vállalkozásfejlesztési blog

Gondolatok a bérekről, az alkalmazottak életminőségéről

Hogyan tudnak egyes cégek európai színvonalú bért fizetni az alkalmazottaiknak? Hogy van az, hogy mások pedig még mindig minimálbért fizetnek hivatalosan és kipótolják valahogy? Miért vannak olyan vezetők, akik körülveszik magukat kiváló munkatársakkal, miközben mások a munkaerőhiánytól szenvednek?

Tovább olvasom »