Kóterfeeling

Vannak emberek, akik úgy élnek, mint én a kollégiumban.

Ezalatt nem azt a szabad szellemet és állandó bulizást értem, amit elkövettem életemben 5 éven keresztül, hanem azt, hogy az igénytelenség sokaknál a gusztustalanságot súrolja.

Néha betoppanok ide-oda tárgyalni és rájövök, hogy a látszat sokszor nagyon csal. Ha valaki dolgozott üzletkötőként, akkor rájön, hogy az az ügyfél, aki valamilyen semleges helyre beszél meg találkozót (kávézó, étterem, hotel, stb) annak valami súlyos takargatnivaló van az életében.

Én szívesen fogadok bárkit, bármelyik irodánkban, mert bevállalom, hogy amilyen az iroda és a cég, olyan vagyok én is, mint vezető és ember.

A semleges helyre egyeztető hárítókkal általában azt szoktam tenni, hogy mindenképpen úgy alakítom, hogy náluk kelljen találkozni.

Szinte mindig kibújik a szög a zsákból, mindig valami igénytelen, jóval a beharangozott színvonal alatt találom magam.

Szinte kiábrándító, hogy emberek a saját hálószobájukból irányítanak üzleteket, emellett úgy kommunikálják magukat, hogy Ők mekkora cég… Szánalmas.

Az ilyenek általában rendelkeznek nagyon csili-vili weblappal, anyuka, feleség, barátnő mutatkozik be telefonban, mint titkárnő.

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on reddit
Share on skype

További cikkek

Publikációk, írások

Meghívás egy árubemutatóra

„Szeretettel meghívjuk egy exkluzív rendezvénnyel egybekötött árubemutatóra pénteken 11 órára.” Így kezdődik általában az a telefonbeszélgetés, melynek során Ön, kedves nyugdíjas olvasó részese lesz egy manipulatív pénzköltésre ösztönző procedúrának, ahonnan szinte garantáltan átverve fog távozni.

Tovább olvasom »
Publikációk, írások

Kommunikáció

Egyértelműen kommunikálni, annyit jelent számomra, hogy amit gondolok, és mondok arról a másiknak, tehát annak akinek mondom, ugyanazt kell gondolnia és értenie.

Tovább olvasom »
Publikációk, írások

Pénzt keresni

A múltkor kerestem. Igaz nem pénzt, hanem egy aranygyűrűt fémkeresővel, azaz asszisztáltam egy kereséshez. Lehetett volna pénz keresés is, keresés volt.

Tovább olvasom »