Célkitűzés másként, a gondolkodóknak

Egész napos, nem szokványos célkitűző workshop

2023. január 21., szombat 9:00-17:00

Sokan kiváló célkitűző tréningeket tartanak. Mi is, ahogy sokan részt vettünk már ilyeneken.
A trénerek átadnak minden tudást amit tanultak, lelkesek, segítenek, támogatóak.

De akkor miért van mégis az, hogy a felmérések szerint csak keveseknek, nagyon keveseknek – 100 főből csak 1-2 embernek – sikerül megvalósítani a kitűzött célt?

Ez a holografikus lényünk és a vezérlésünk miatt van így. Nem elég a jó CÉL kitűzése és a materialista világ minden eszközét hozzátéve várni a csodát.

Nekünk embereknek a fizikai testünkön túl vannak érzelmeink és gondolataink, azaz lelkünk és szellemiségünk is. Ezeket is együttműködésre kell bírni a CÉL megvalósításához. A tudatunk képes csak vezérelni és a CÉL irányába tartani fizikai működésünket.

Hogy hogyan kell ezt a tudatos állapotot megteremteni és fenntartani – ami a CÉL eléréséhez vezet – erről szól ez a workshop.

“Válj azzá aki lehetnél!”

Te vagy a világod és a sorsod irányításának mestere.

Csatlakozz hozzánk, a MEGVALÓSÍTÓK csapatához!

Jelentkezz a “CÉLKITŰZÉS MÁSKÉNT” workshop-ra!

Fontos! Ez a workshop nem (csak) vállalkozóknak szól! Olyan embereket várunk, akik szeretnének az életük bármely területén eredményesebben működni, szívesen szánnak magunkra egy napot, ahol átgondolják életük fejlesztendő területeit. Semmi előképzettség, semmi előzetes ismeret nem szükséges! Csatlakozz bátran!

Helyszín: XI.ker Kelenföld, Keve Irodaház, Keveháza utca 1.

(nagyon közel van az Etele plázához, a Kelenföldi pályaudvarhoz, könnyű a parkolás az utcán.)

A workshop 9:00-tól kezdődik, és 17:00 óráig tart.

Részvételi díj: 30 000 Ft

Előadók

Hartmann Tihamér

25 éves korom óta álommegvalósítással foglalkozom. Erre csak évekkel később döbbentem rá, mikor is egy üzleti klubban valaki, akire akkor nagyon felnéztem, felhívta rá a figyelmemet. – Ugye tudod, hogy neked csodálatos hivatásod van? Minden nap ébren álmodsz és mások céljait segíted megvalósítani. Ez igazi szolgálat, melyet az ügyfeleid nagyra értékelnek.

Azóta az egyszemélyes álommegvalósítóból egy birodalmat építettem. Kom-Egom Megye egyik legnagyobb építész irodáját, a HARTMANN Építész Kft-t.

Ezt úgy tudtam elérni, hogy sokat tanultam. Marketing diplomát is szereztem, mert hittem a nyugatról jövő üzleti modellek erejében. Célokat tűztem ki a tanultak alapján, de valahogy nem jött meg az elvárt eredmény. Üzleti klubokba jártam, Mastermind csoportok tagja voltam. Nem volt haszontalan egyik sem, de az átütő eredmény csak akkor jött el, mikor kiléptem az addig tanult egysíkú, csak materialista gondolkodásból. Ez idestova tíz éve volt.

Jelenlegi sikereimet tudom, hogy a megváltozott gondolkodásomnak köszönhetem. Ma már tökéletesen tudom hogyan kell úgy kitűzni egy elvárt jövőbeli eseményt/eredményt, azaz egy jó CÉLT, hogy az meg is valósuljon. Túl kell lépni a fizikai valóságon és el kell fogadnunk, hogy gondolkodó érző lények vagyunk. (Ez alól még a Vállalkozók” sem kivételek)

Ennek a tudásnak az átadását tűztem ki célomul, a “Célkitűzés másként, a gondolkodóknak” worshopon.

Nágel Balázs

Közel 20 év vállalkozói, vezetői,   tapasztalattal rendelkezem, jelenleg a NordArt-ot, Magyarország legnagyobb elektromos fűtéstechnikai cégét vezetem.

Mint ahogy más sem, én sem sikeres cégvezetőnek születtem. 20 éve elhagytam az akkori pályámat, elképesztő sokat tanultam és kínlódtam, de abban biztos voltam, hogy minden, ami velem történik, okkal történik és minden jó vagy rossz történés egy új kaput nyit az életemben.

Életem része mintegy 10 éve a vállalkozói tanácsadás,  mentorálás, mely munkáim során megtapasztaltam, hogy sokan ugyan elszántan és lelkesen fognak neki akár cégük, akár privát életük rendbe-vagy jobbátételéhez, azonban az esetek többségében ezek a célkitűzések pusztán ábrándok maradnak.

Miért? Sokféle oka lehet, de leggyakoribbak, hogy egyesek rosszul kitűzött, nem megfelelő célokért dolgoznak, vagy a kezdeti lelkesedés hamar elmúlik és visszatér minden az eredeti kerékvágásba.

Célom, hogy ezen a napon megmutassam, hogy hogyan kell ezeket a hibákat kikerülni, mit kell még beletenni ahhoz, hogy a cél megvalósuljon, és az oda vezető út is örömteli legyen. Kíméletlenül őszinte módon tárom fel azokat a hibákat is, amelyeket utam során elkövettem, és hiszem, hogy aki részt vesz ezen a napon, nagyságrendekkel jobb esélyekkel áll a startvonalhoz, mint én akkor.

Itt jelentkezhetsz!

A jelentkezéshez kérjük add meg adataidat. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a további tudnivalókat és technikai részleteket.